soulhome photography » en bildblog av, med och om soulhome, martin olsson

Masthead header

Category Archives: Porträtt

Åsa & Jonas

En söndag, och en icke anande Jonas. Grundförutsättningarna var enkla, men resultatet blev bra. Pricken på i’t var dels rosbladen som Åsa hade med sig, dels min tillfälliga assistent för dagen (det är hon som är lite kortare än de andra två).

Läs hela inlägget »

Carro & Mange

Sent omsider så kommer bilder från förlovningssessionen med Carro & Mange som vi hade i november 2010. För mitt inre föreställde jag mig en lite hårdare stil, baserad på lite kläder som Magnus brukar ha. Det verkar ha varit en bra förutsägelse, eftersom bilderna blev jättebra!

Läs hela inlägget »

Maria & Adam

När jag var på julbesök på ön passade vi på att svänga förbi Maria och Adam som snart skall få barn. Det blev ett tillfälle till mycket skratt, te och skumtomtar. Och så lite bilder såklart. Hur det blev? Här är några av bilderna:

Läs hela inlägget »

Maria & Fille på Gotland

När jag var på Gotland i somras passade jag på att fotografera två av mina gotländska vänner tillika musiker; Maria och Philip. Det blev en väldigt kul kväll, med Adam som assistent. Den här gången fick Canons höghastighetsblixtsynk (säg det snabbt tio gånger) bekänna färg då jag bl.a. fotade rakt in i en solnedgång! Canon […]

Läs hela inlägget »